autor:

emadina

» » Dulciuri diverse

Mere umplute la cuptor

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg mere rosii, 200 g stafide, 200 g nuci, 200 g migdale, unt, vanilie, scortisoara, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face un capacel deasupra la fiecare mar si se scoate din miez. Acesta se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente si cu aceasta compozitie se umplu merele.

Se pun intr-o tava unsa si se dau la cuptor unde se coc la foc domol pana se rumenesc bine.

Se servesc cu frisca sau inghetata de ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mere umplute la cuptor

Mere umplute la cuptor

Scoateti cotorul de la mere, maruntiti miezul de nunca si puneti-l intr-o tigaie la foc sa se coaca

13 voturi    10 comentarii
45 min
Retete de post
Coltunasi cu magiun de prune

Coltunasi cu magiun de prune

Se face un aluat potrivit de moale, ca si cel pentru taiteii de casa, din faina, oua si 200 ml apa.Se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mere rosii
  • 200 g stafide
  • 200 g nuci
  • 200 g migdale
  • unt
  • vanilie
  • scortisoara
  • zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Jeleuri de capsuni (de casa)