Pestele se spala si se fierbe in putina apa cu sare cu grija sa nu sfarame.Cand pestele este fiert se scoate si se lasa la scurs.Pestele se poate fierbe si la aburi.
Separat intr-o tigaie se inabusa ceapa cu putin ulei de masline si cateva linguri din zeama in care a fiert pestele,se adauga rosiile tocate marunt ,sucul de rosii,maslinele intregi sau taiate,usturoiul tocat,foi de dafin, condimente si se mai lasa sa fiarba. Daca este nevoie se mai adauga din zeama in care a fiert peste. Cand sunt aproape gata se adauga vinul, feliile de lamaie, bucatile de peste si se mai lasa sa fiarba impreuna 4-5 minute, dupa care se adauga mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii