Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si se pun la prajit in tigaie. Se sparg ouale, se pun in interiorul feliei de paine si se lasa sa se prajeasca. Dupa ce se scot pe farfurie se presara deasupra cascavalul ras. Feliile de salam se prajesc. Se pun pe farfurie in mijloc feliile de paine cu ou, iar pe margini se pun feliile de salam si cremwurstii taiati in 2. Se orneaza cu ardeiul gras si mustar.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii