Mic dejun cald

Mic dejun cald

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun cald

Ingrediente

  • Paine feliata
  • un ardei gras rosu
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca/kaizer
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cateva cuburi de unt

Mod de preparare

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.

Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foaia de copt parte peste parte.

Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.

Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura