Se fac niste friganele din feliile de paine inmuiate in lapte si date prin oale batute cu un praf de sare care se prajesc usor intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei de masline.Se intorc pe ambele parti sa se rumeneasca.Apoi taiem cu cutitul patratele pentru a reprezenta geamurile casutei si usa.golurile s eumplu cu patratele de ardei gras si respectiv castravete.Se face un acoperis din felii de rosii taiate triunghiular, apoi un gardut din felii taiate din friganea.Ierbita se face din marar cu flori din rosii si un copacel dintr-o radacina de patrunjel si coroana facuta din frunzulite de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii