MIC DEJUN CONSISTENT

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
MIC DEJUN CONSISTENT

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • tari
  • 3 bucati cabanos
  • 3 felii kaiser
  • 3 felii sunca de pasare sau de porc
  • 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza
  • putem folosi cascaval
  • cas de oaie
  • telemea
  • ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.

Pe o farfurie, asezam totul dupa imaginatie cat mai atragator. Vara, servim cu ardei, gogosar sau rosii, iarna cu ceaparosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise