autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

MIC DEJUN CONSISTENT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
2 oua fierte, tari, 3 bucati cabanos, 3 felii kaiser, 3 felii sunca de pasare sau de porc, 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza, putem folosi cascaval, cas de oaie, telemea, ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.
Pe o farfurie, asezam totul dupa imaginatie cat mai atragator. Vara, servim cu ardei, gogosar sau rosii, iarna cu ceaparosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CONSISTENT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Fornetti cu sunca, branza si susan

Fornetti cu sunca, branza si susan

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se portioneaza in forma dorita. Se pune pe fiecare bucatica

8 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Eugen, am uitat sa precizez ca sunt 2 portii.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    "Mic ", dar , " consistent ".

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Diversificat si deloc incarcat..........

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Consistenta si aratoasa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Alina, pt 3 mancaciosi hiperactivi, nu cred ca e suficient!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Arata bine, dar cam incarcat asi zice eu-

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Asa e ,Elena ,super consistent .....poti spune 3 intr-unul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • tari
  • 3 bucati cabanos
  • 3 felii kaiser
  • 3 felii sunca de pasare sau de porc
  • 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza
  • putem folosi cascaval
  • cas de oaie
  • telemea
  • ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Eugen, am uitat sa precizez ca sunt 2 portii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
POLONICE COLORATE