autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

MIC DEJUN CONSISTENT

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
2 oua fierte, tari, 3 bucati cabanos, 3 felii kaiser, 3 felii sunca de pasare sau de porc, 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza, putem folosi cascaval, cas de oaie, telemea, ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.
Pe o farfurie, asezam totul dupa imaginatie cat mai atragator. Vara, servim cu ardei, gogosar sau rosii, iarna cu ceaparosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CONSISTENT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Eugen, am uitat sa precizez ca sunt 2 portii.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    "Mic ", dar , " consistent ".

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Diversificat si deloc incarcat..........

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Consistenta si aratoasa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Alina, pt 3 mancaciosi hiperactivi, nu cred ca e suficient!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Arata bine, dar cam incarcat asi zice eu-

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Asa e ,Elena ,super consistent .....poti spune 3 intr-unul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua fierte
  • tari
  • 3 bucati cabanos
  • 3 felii kaiser
  • 3 felii sunca de pasare sau de porc
  • 4 felii branza preparata in casa din cas de oaie(in loc de branza
  • putem folosi cascaval
  • cas de oaie
  • telemea
  • ce avem la indemana si ce e mai apreciat de catre membrii familiei).

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Eugen, am uitat sa precizez ca sunt 2 portii.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele din piept de pui