autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
150 g branza rasa, 50 g unt, 1 ceapa rosie, sare dupa gust, 1 lingurita smantana, Cativa gogosari, 1 castravete

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.

Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min
Portii: 5
Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu gogosari si crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
smantana cu branza si mamaliguta

smantana cu branza si mamaliguta

se prepara o mamaliguta moale.branza se poate prepara astfel:500 g lapte gras batut fiert 5 minute

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se taie marunt ardeiul verde,ardeii

21 voturi    16 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela , 18 decembrie 2017

    Foarte bun acest mic dejun, o idee excelenta,bravo.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita smantana
  • Cativa gogosari
  • 1 castravete

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

11 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

Mirela

Foarte bun acest mic dejun, o idee excelenta,bravo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval cu somon afumat