autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
150 g branza rasa, 50 g unt, 1 ceapa rosie, sare dupa gust, 1 lingurita smantana, Cativa gogosari, 1 castravete

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.

Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min
Portii: 5
Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu gogosari si crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crema de branza cu ciuperci

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Crochete cu cas si sunca

Crochete cu cas si sunca

Nu am pus cantitățile necesare pentru ca nu le știu cu exactitate în grame.Eu gătesc în general

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita smantana
  • Cativa gogosari
  • 1 castravete

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Invartita cu branza de oaie