Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.
Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.
Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.
Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)
Timp: 25 min
Portii: 5
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii