Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Ingrediente

  • 150 g branza rasa;
  • 50 g unt;
  • 1 ceapa rosie;
  • sare dupa gust;
  • 1 lingurita smantana;
  • Cativa gogosari;
  • 1 castravete

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Mod de preparare:

Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.

Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min

Portii: 5

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi