autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
150 g branza rasa, 50 g unt, 1 ceapa rosie, sare dupa gust, 1 lingurita smantana, Cativa gogosari, 1 castravete

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.

Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min
Portii: 5
Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu gogosari si crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu cas si legume

Placinta cu cas si legume

Vanata si dovlecelul le taiem rondele si le asezonam cu sare (am folosit sare cu ierburi italiene)

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita smantana
  • Cativa gogosari
  • 1 castravete

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Crochete de cartofi