autor:

Anca E. Voicu

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Mic dejun cu gogosari si crema de branza

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2016

Ingrediente
150 g branza rasa, 50 g unt, 1 ceapa rosie, sare dupa gust, 1 lingurita smantana, Cativa gogosari, 1 castravete

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, iar ca sa transform un mic dejun simplu in ceva magic, am pregatit acesti gogosari cu crema de branza intr-un decor de sfarsit de toamna.

Mod de preparare:
Intr-un castron se rade branza, care apoi se framanta bine cu untul, se adauga ceapa rosie tocata foarte marunt, dar si o lingurita de smantana. Se potriveste de sare.

Se spala cativa gogosari si se taie felii, se umplu cu crema de branza, se asaza frumos pe un platou si se orneaza cu fasii de castravete.

Pentru un decor magic, va puteti folosi de cateva conuri de brad, stelute si un suport de masa cu motive de sarbatoare. Cei mici sigur se vor bucura :)

Timp: 25 min
Portii: 5
Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/mic-dejun-cu-gogosari-si-crema-de-branza.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu gogosari si crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Liana , 02 septembrie 2020

    O bunatate !

  • Mirela , 18 decembrie 2017

    Foarte bun acest mic dejun, o idee excelenta,bravo.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita smantana
  • Cativa gogosari
  • 1 castravete

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

14 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Liana

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza FLUTURAS