Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor).
Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de la alt ou fiert (pastrati un albus si un ou fiert intreg). Mixati cateva secunde, adaugati maioneza (pastrati o lingura), smantana, ceapa si ardeiul tocat, sare, piper dupa gust si amestecati cu o lingurita.
Incepeti sa aranjati platoul cu feliutele de branza si salam, puneti in mijloc 2-3 linguri de pasta de peste, asezati langa cele doua jumatati de ou umplute cu pasta, oul fiert taiat felii, castraveciorii feliati, masline. Garnisiti cu maioneza ramasa si feliute de ardei rosu.
Puneti pasta de peste ramasa intr-un castronel si decorati-o cu feliute de castraveti si ardei rosu. Puteti sa faceti sandwitchuri delicioase direct la masa.
Un mic dejun foarte gustos, aspectuos, consistent, dar si un aperitiv minunat sau chiar o cina pentru doua persoane. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii