Mic dejun cu oua si pasta de peste

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun cu oua si pasta de peste

Ingrediente

  • o conserva de peste in ulei sau in bulion (125-175 g)
  • 3-4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1-2 castraveciori acri
  • cateva feliute de branza si salam
  • 3-4 masline
  • o lingura mustar
  • 10-15 ml ulei (de masline)
  • 2 lingurite zeama de lamaie (otet)
  • sare, piper

Mod de preparare

Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor).

Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de la alt ou fiert (pastrati un albus si un ou fiert intreg). Mixati cateva secunde, adaugati maioneza (pastrati o lingura), smantana, ceapa si ardeiul tocat, sare, piper dupa gust si amestecati cu o lingurita.

Incepeti sa aranjati platoul cu feliutele de branza si salam, puneti in mijloc 2-3 linguri de pasta de peste, asezati langa cele doua jumatati de ou umplute cu pasta, oul fiert taiat felii, castraveciorii feliati, masline. Garnisiti cu maioneza ramasa si feliute de ardei rosu.

Puneti pasta de peste ramasa intr-un castronel si decorati-o cu feliute de castraveti si ardei rosu. Puteti sa faceti sandwitchuri delicioase direct la masa.

Un mic dejun foarte gustos, aspectuos, consistent, dar si un aperitiv minunat sau chiar o cina pentru doua persoane. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise