autor:

Eileen

» » , Aperitive, Aperitive

Mic dejun englezesc - oua cu carnaciori si rosii

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Ingrediente
Ingrediente (6 portii):, Unt pentru uns tava, 18 carnaciori de porc, 250g rosii cherry mari taiate in jumatate unele, altele lasate intregi, 12 felii franzela cu usturoi, 12 oua, Cateva felii de ceapa verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se incinge 200 grade. Se unge cu unt o tava mare sau 2 mai mici. Se pun carnaciorii si rosiile in tava. Se dau la cuptor timp de 15 minute, apoi se scot.
Se adauga feliile de franzela in tava si se sparg ouale printre celelalte ingrediente. Se da tava din nou la cuptor timp de inca 6 minute pana cand se fac ouale. Se servesc cu fire de ceapa verde deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun englezesc - oua cu carnaciori si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta la microunde a la Tradaro

Omleta la microunde a la Tradaro

- Intr-un bol se bat ouale bine, apoi se adauga laptele dulce si faina si se bate pana se leaga bine

2 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Ochiuri in floare (cuib) de parizer

Parizerul se feliaza, i se indeparteaza membrana . Felia de parizer se aseaza intr-un bol si se modeleaza

13 voturi    9 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    o reteta ilustrata foarte frumos si cu siguranta delicioasa

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2011

    Prezentarea este impecabila si sunt sigura ca si mancarea este la fel! Pupici

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2011

    arata foarte frumos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (6 portii):
  • Unt pentru uns tava
  • 18 carnaciori de porc
  • 250g rosii cherry mari taiate in jumatate unele
  • altele lasate intregi
  • 12 felii franzela cu usturoi
  • 12 oua
  • Cateva felii de ceapa verde

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

o reteta ilustrata foarte frumos si cu siguranta delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Sufleu de verdure