Mic dejun englezesc(pentru 1 persoana)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 feliute de back-bacon
  • 1 buc carnat
  • 1 conserva fasole gatita 2 felii de paine alba pentru toast
  • gem
  • unt

Mod de preparare

Acest tip de mic dejun asigura aportul energetic pana la pranz fara probleme.Trebuie specificat ca acest mic dejun are destul de multe calorii, datorita combinatiei.

Pentru ca sunt detul de multe ingrediente se incepe prepararea cu prajirea bacon-ului, a carnatului si a celor 2 oua.Pentru a se diminua aportul caloric este mai indicat sa se foloseasca pentru prajire o plita, pe care sa se puna un pic de ulei de masline.

Cand toate de mai sus sunt pe jumatate pregatite, se pune painea in toaster si se incalzeste fasolea din conserva.

Este indicat ca oualele sa se prajeasca astfel incat galbenusul sa fie inca moale, iar bacon-ul si carnatul sa fie crocante.

Pe aseaza pe o farfurie ovala astfel:fasolea, intr-un colt, deasupra cele 2 oua, alaturi carnatul si feliutele de bacon.Langa se aseaza feliile de paine prajita, dar sa nu se atinga de fasole, pentru ca acestea se pot unge cu unt si cu gem.

Totul se serveste cald, impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise