Acest tip de mic dejun asigura aportul energetic pana la pranz fara probleme.Trebuie specificat ca acest mic dejun are destul de multe calorii, datorita combinatiei.
Pentru ca sunt detul de multe ingrediente se incepe prepararea cu prajirea bacon-ului, a carnatului si a celor 2 oua.Pentru a se diminua aportul caloric este mai indicat sa se foloseasca pentru prajire o plita, pe care sa se puna un pic de ulei de masline.
Cand toate de mai sus sunt pe jumatate pregatite, se pune painea in toaster si se incalzeste fasolea din conserva.
Este indicat ca oualele sa se prajeasca astfel incat galbenusul sa fie inca moale, iar bacon-ul si carnatul sa fie crocante.
Pe aseaza pe o farfurie ovala astfel:fasolea, intr-un colt, deasupra cele 2 oua, alaturi carnatul si feliutele de bacon.Langa se aseaza feliile de paine prajita, dar sa nu se atinga de fasole, pentru ca acestea se pot unge cu unt si cu gem.
Totul se serveste cald, impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii