Acest tip de mic dejun asigura aportul energetic pana la pranz fara probleme.Trebuie specificat ca acest mic dejun are destul de multe calorii, datorita combinatiei.
Pentru ca sunt detul de multe ingrediente se incepe prepararea cu prajirea bacon-ului, a carnatului si a celor 2 oua.Pentru a se diminua aportul caloric este mai indicat sa se foloseasca pentru prajire o plita, pe care sa se puna un pic de ulei de masline.
Cand toate de mai sus sunt pe jumatate pregatite, se pune painea in toaster si se incalzeste fasolea din conserva.
Este indicat ca oualele sa se prajeasca astfel incat galbenusul sa fie inca moale, iar bacon-ul si carnatul sa fie crocante.
Pe aseaza pe o farfurie ovala astfel:fasolea, intr-un colt, deasupra cele 2 oua, alaturi carnatul si feliutele de bacon.Langa se aseaza feliile de paine prajita, dar sa nu se atinga de fasole, pentru ca acestea se pot unge cu unt si cu gem.
Totul se serveste cald, impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii