autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Mic dejun regal

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
4 rosii proaspete(cat sa incapa 1 ou in ele), 4 felii prosciutto crudo(se poate folosii si bacon), sare si piper dupa gust, 2 lingurite ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala ,apoi se taie capacelul si cu o lingurita se scoate tot miezul,cu grija sa nu rupem rosiile.Se iau feliile de prosciutto se taie in doua pe lungime si se asaza in forma de cruce pe un fud,in mijloc se pune rosia,se sparge un ou in rosie,se asezoneaza cu sare si piper,apoi se impaturesc merginile de la sunca peste rosie.Se ia o forma termorezistenta,sau chiar tava de la aragaz,se pune hartie pergament,care se unge cu putin ulei,se aseaza rosiile si se dau la cuptorul preancalzit la 250gC pentru 10-15 minute,pana ce oul s-a inchegat bine.Se servesc alaturi de branza,masline,rosii proaspete sau chiar cateva ciuperci trase putin la tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun regal" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mic-dejun Regal

Mic-dejun Regal

Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa

5 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri
OMLETA

OMLETA

Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful

5 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • merisoare de padure

    merisoare de padure (Chef de cuisine):

    interesanta ideea si de aceea am si pus-o in practica. cu diferenta ca am mai adaugat cateva cubulete de cascaval in interiorul rosiei, si desupra oului, iar timpul de coacere a fost de 20 min. si parca mai trebuia un pic (cuptorul era deja incalzit la 250°).

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Arata bine !

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Arata grozav....Felicitari...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Radu,noi preferam oul mai moale,este adevarat ca se tine mai mult daca se prefera mai tare.Ma bucur ca ai pus in practica acesta reteta.Am vazut ca ti-au iesit tare frumos. Orice reteta poate fi imbunatatita dupa gustul si imaginatia fiecaruia.

  • Adina

    Adina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

    Superbbbbbbbbbbb.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Ma bucur ca va place.Am vazut reteta la tv.si mi-a placut,nu am avut eu toate ingredientele de acolo,dar am incropit ceva asemanator.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Silvye draga mea chiar ca este regal micul tau dejun ! Delicios....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      merge si ca aperitiv!felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      O bunatate iar prezentarea e super. Felicitari Silvia !

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Foarte frumoasa prezentare..si-mi mai este si foame..off:))

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Deacord cu Mariana. 10 cu felicitari!!! Arta si precizie

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Mai, Silvioara, draga mea, tu vrei sa ma-nbolnavesc de tot? Am udat tastatura cat am salivat! Delicios, si superb prezentat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii proaspete(cat sa incapa 1 ou in ele)
  • 4 felii prosciutto crudo(se poate folosii si bacon)
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata grozav....Felicitari...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Papanele