autor:

Fara foto

» » Prajituri

MICA JAPONEZA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
-150 g unt, -150 g zahar, -5 albusuri, -90 g faina, 150 g nuca, bicarbonat stins

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bate spuma cu zaharul, se pune faina si nuca. Se da la cuptor.

Cand e coapta pe jumatate se toarna galbenusurile frecate cu 150 g zahar. Se freaca 100 g unt cu 100 g zahar, 100 g nuca macinata si se pune deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "MICA JAPONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

1. Pentru a face aluatul procedam astfel: punem faina, zaharul, si untul intr-un castron si framantam

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Foarte simpla si cred ca este gustoasa si spornica, trebuie incercata.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Ce buna trebuie sa fie,imi place!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Usor de pregatit si cred ca e tare buna...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • -150 g unt
  • -150 g zahar
  • -5 albusuri
  • -90 g faina
  • 150 g nuca
  • bicarbonat stins

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte simpla si cred ca este gustoasa si spornica, trebuie incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Briose cu migdale si smochine