Preparare maioneza:
- se pun cele 2 galbenusuri intr-un vas + 1 lingurita mustar, sare dupa gust, un pic de ulei. amestecam cu mixerul, turnand incetul cu incetul uleiul. adaugam lamaie (maioneza trebuie sa fie acrisoara). zdrobim cateii de usturoi si ii incorporam in maioneza.
Midiile se strecoara, se pun intr-un vas si se amesteca cu maioneza cu usturoi.
Este un aperitiv foarte gustos ce poate fi servit cu paine prajita
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii