Punem untul intr-o tigaie wok,dupa ce s-a topit adaugam midiile congelate,le lasam putin la calit,adaugam piper alb,frunze de ardei picant,sare,patrunjel uscat si busuioc.Se adauga vinul alb(cat sa acopere midiile) si le lasam la foc mic sa fiarba.Separat se pune intr-o tigaie morcovul ras,putin ulei de masline si se lasa la calit 5 min.Adaugam smantana si putina apa si 4 rosii cherry.Dupa cca 5 minute se adauga toata compozitia peste midii si se mai lasa la fiert,daca mai e nevoie se mai completeaza cu apa iar inainte sa fie gata se adauga mararul tocat marunt.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii