Ingrediente
Mazare boabe - 1 cutie mare Bonduelle, Ceapa - 1 bucata, medie, Praz - 1 bucata, medie, Morcovi - 2, 3 bucati functie de marime, Telina - cit un pumn de copil, Sare si condimente, dupa gust, Boia dulce - 1 lingura (sau dupa gust), Marar - 1 legatura buna sau 2 legaturi mici, Usturoi - 2 catei (nu este obligatoriu...), Faina - 2 linguri
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se gusta un pic din zeama, este ultima sansa de a mai adauga condimente sau sare! Se gusta morcovul, si daca e bine fiert, turnam faina diluata cu apa rece in cratita, amestecam bine. Peste 2-3 minute aruncam in cratita cei doi catei de usturoi, tocati marunt. Peste alte 2-3 minute, (amestecam, amestecam, ca se poate prinde!) aruncam mararul tocat in cratita, amestecam sa se incorporeze, punem capacul si stingem focul.
Merge la post, merge si cu friptura, snitel, pui pane sau costita prajita...