Vinetele se spala bine si se taie cotorul. Se introduc in cuptorul cu unde timp de 12-15 minute. Se scot si se taie in jumatate apoi cu o lingura se scoate miezul din coaja.
In timp ce vinetele sint in cuptorul cu unde, se taie ceapa cubulete mici si se rumeneste in ulei apoi se adauga bulionul, vegeta, sarea si piperul. (Codimentele dupa gust.) Dupa primul clocot se mai adauga 250 ml.apa impreuna cu vinetele preparate mai dinainte. Se lasa pe foc potolit inca 10 minute, respectiv pina se obtine un sos consistent. Foarte bune calde dar si reci. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii