Bateti ouale cu smantana, adaugati sarea, kirsch-ul i zaharul. Turnati faina in ploaie pana se face o pasta moale, care insa sa poata fi intinsa cu sucitorul. Intindeti o foaie de 3 mm grosime, taiati rondele, romburi sau semilune, prajiti in ulei incins si serviti-le pudrate din belsug cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii