Se face un sirop din apa si zahar si se amesteca cu margarina. Se adauga treptat lapte praf si nuca de cocos, pana cand devine o pasta asemeni plastilinei. In fuctie de cat de scazut este siropul de zahar puteti adauga mai mult sau mai putin lapte praf. Luam in mana aluat in care asezam o aluna si formam mingiute pe care le dam prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii