autor:

Fara foto

» » Prajituri

Mingiute cu fructe (practic si gustos)

Autor: hidaye pomak (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hidaye pomak (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2008

Ingrediente
- 2 pachete de biscuiti petit beure, - 100g nuci, - 1 banana, - 1 mar, - cacao dupa preferinta, - 1 pachet de nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bbiscutii se maruntesc, se farimiteaza si nucile. Banana se taie in cateva bucati, marul se da pe razuitoare si din cele din urma se adauga si cacao.

Aceste se framanta la un loc iar dupa ce este gata se face bilute si se da prin nuca de cocos. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute cu fructe (practic si gustos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca

Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca

Se incalzeste putin margarina cu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Tort cu suflet

Tort cu suflet

Blat Se pun intr-o oala cafeaua, uleiul si cacao se da pe foc iar cand da in clocot se da deoparte,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 pachete de biscuiti petit beure
  • - 100g nuci
  • - 1 banana
  • - 1 mar
  • - cacao dupa preferinta
  • - 1 pachet de nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briosele cu nuca Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu urda ca la Bistrita