Mierea de albine se da in clocot, se toarna alunele, migdalele pisate in bucatele mai mari,fructele confiate taiate cubulete,scortisoara dupa gust,esenta de migdale si se ia de pe foc amestecandu-se bine.
Compozitia obtinuta se imparte in doua parti.Prima parte se amesteca cu cacao,iar cea de a doua parte cu razatura de ciocolata alba si se lasa la racit.
Cand s-a racit foarte bine se formeaza mingiute si se aranjeaza alternativ pe platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii