Mierea de albine se da in clocot, se toarna alunele, migdalele pisate in bucatele mai mari,fructele confiate taiate cubulete,scortisoara dupa gust,esenta de migdale si se ia de pe foc amestecandu-se bine.
Compozitia obtinuta se imparte in doua parti.Prima parte se amesteca cu cacao,iar cea de a doua parte cu razatura de ciocolata alba si se lasa la racit.
Cand s-a racit foarte bine se formeaza mingiute si se aranjeaza alternativ pe platou.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii