autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-800 g carne tocata de pui, -3 linguri pesmet, -2 cepe, -2 morcovi, -1 legatura patrunje, -2 oua, -cimbru,pirer,sare, -150 g susan, -250 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoare mica. Speli si toci fin verdeata.



Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere, pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti in baie de ulei incins.



Se ofera fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul

29 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti Doina

Cartofi frantuzesti Doina

Se spala foarte bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un litru de apa rece, aproximativ

97 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine):

    Am facut si eu aceasta reteta. Un gust nemaipomenit. Si, sincer, este prima data cand folosesc carne tocata de pui. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -800 g carne tocata de pui
  • -3 linguri pesmet
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -1 legatura patrunje
  • -2 oua
  • -cimbru,pirer,sare
  • -150 g susan
  • -250 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz. Varza nu o tocam fideluta, ci

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci