autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-800 g carne tocata de pui, -3 linguri pesmet, -2 cepe, -2 morcovi, -1 legatura patrunje, -2 oua, -cimbru,pirer,sare, -150 g susan, -250 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoare mica. Speli si toci fin verdeata.



Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere, pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti in baie de ulei incins.



Se ofera fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba moldoveneasca de perisoare, cu legume proaspete

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe, iar eu o gatesc destul de des, pentru

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi

Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi

1. Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent, aseaza ceapa verde tocata si 4 linguri

11 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine):

    Am facut si eu aceasta reteta. Un gust nemaipomenit. Si, sincer, este prima data cand folosesc carne tocata de pui. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -800 g carne tocata de pui
  • -3 linguri pesmet
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -1 legatura patrunje
  • -2 oua
  • -cimbru,pirer,sare
  • -150 g susan
  • -250 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Budinca cu varza acra si orez