autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-800 g carne tocata de pui, -3 linguri pesmet, -2 cepe, -2 morcovi, -1 legatura patrunje, -2 oua, -cimbru,pirer,sare, -150 g susan, -250 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoare mica. Speli si toci fin verdeata.



Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere, pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti in baie de ulei incins.



Se ofera fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Spalam dovleceii si apoi ii dam prin razatoarea mare.Punem la incins ulei intr-o tigaie si calim

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul

32 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine):

    Am facut si eu aceasta reteta. Un gust nemaipomenit. Si, sincer, este prima data cand folosesc carne tocata de pui. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -800 g carne tocata de pui
  • -3 linguri pesmet
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -1 legatura patrunje
  • -2 oua
  • -cimbru,pirer,sare
  • -150 g susan
  • -250 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete la cuptor cu soia si ciuperci