Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoare mica. Speli si toci fin verdeata.
Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere, pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti in baie de ulei incins.
Se ofera fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnitura de legume.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii