autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
-800 g carne tocata de pui, -3 linguri pesmet, -2 cepe, -2 morcovi, -1 legatura patrunje, -2 oua, -cimbru,pirer,sare, -150 g susan, -250 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa si morcovii. Tai marunt ceapa. Dai morcovii pe razatoare mica. Speli si toci fin verdeata.



Amesteci legumele cu verdeata, carnea tocata, ouale batute si pesmetul. Condimentezi amestecul cu piper si cimbru, il sarezi dupa gust si omogenizezi. Cu mainile umede formezi sfere, pe care le rostogolesti prin susan si le rumenesti in baie de ulei incins.



Se ofera fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "MINGIUTE DE CARNE CU SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine):

    Am facut si eu aceasta reteta. Un gust nemaipomenit. Si, sincer, este prima data cand folosesc carne tocata de pui. Nu ma asteptam sa fie asa buna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • -800 g carne tocata de pui
  • -3 linguri pesmet
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -1 legatura patrunje
  • -2 oua
  • -cimbru,pirer,sare
  • -150 g susan
  • -250 ml ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
MANCARE DE FASOLE