autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Aveti nevoie de cascaval ras, vreo 300 g faina, 2 oua, 4 linguri faina, 1 lingura mica delikat, pesmet, ulei de prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti la prajit la foc incins.

Le scoateti pe un servet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute de cascaval date prin pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Puisori( pentru decor)

Puisori( pentru decor)

Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam. Morcovul

16 voturi    24 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Sunt foarte bune,eu le fac la cuptor pentru a nu folosi ulei .

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    interesant,dar cam greu pentru organism,trag cam mult ulei.merita preparat macar o data.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Sunt foarte apetisante

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Imi plac foarte mult.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Dintotdeauna mi-a placut cascavalul dat prin ou si pesmet si prajit, sub orice forma.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Bune si gustoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Usor,rapid si gustos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Sunt gustoase si usor de gatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aveti nevoie de cascaval ras
  • vreo 300 g faina
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura mica delikat
  • pesmet
  • ulei de prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Beatrice Rotaru
Salam de biscuiti cu banana

Salam de biscuiti cu banana

Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce. Zdrobiti

26 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu banane caramelizate

Tarta cu banane caramelizate

Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate. Intr-o tigaie de teflon topim zaharul

5 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Galusti cu prune

Galusti cu prune

Fierbi cam juma kg de cartofi sau cati vrei, ii faci piure, amesteci cu 2 galbenusuri si 4-5 linguri

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune,eu le fac la cuptor pentru a nu folosi ulei .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu branza sarata si smantana