autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mingiute de cascaval date prin pesmet

Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
Aveti nevoie de cascaval ras, vreo 300 g faina, 2 oua, 4 linguri faina, 1 lingura mica delikat, pesmet, ulei de prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Amestecati cascal, faina, oua, delikat, faceti mingiute mici pe care le dati prin pesmet si le puneti la prajit la foc incins.

Le scoateti pe un servet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mingiute de cascaval date prin pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini checuri cu de toate

Mini checuri cu de toate

Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
cartofi graten

cartofi graten

carofii se curata si se taie felii subtiri. usturoiul se da pe razatoarea mica si se caleste cu putin

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Sunt foarte bune,eu le fac la cuptor pentru a nu folosi ulei .

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    interesant,dar cam greu pentru organism,trag cam mult ulei.merita preparat macar o data.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Sunt foarte apetisante

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Imi plac foarte mult.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Dintotdeauna mi-a placut cascavalul dat prin ou si pesmet si prajit, sub orice forma.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Bune si gustoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Usor,rapid si gustos...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

      Sunt gustoase si usor de gatit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aveti nevoie de cascaval ras
  • vreo 300 g faina
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura mica delikat
  • pesmet
  • ulei de prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Beatrice Rotaru
Salam de biscuiti cu banana

Salam de biscuiti cu banana

Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce. Zdrobiti

25 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu banane caramelizate

Tarta cu banane caramelizate

Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate. Intr-o tigaie de teflon topim zaharul

5 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Galusti cu prune

Galusti cu prune

Fierbi cam juma kg de cartofi sau cati vrei, ii faci piure, amesteci cu 2 galbenusuri si 4-5 linguri

4 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune,eu le fac la cuptor pentru a nu folosi ulei .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Clatite fine cu cascaval ras si parmezan