Ingrediente
200g orez, 75ml lapte, 50 g parmezan, -30g unt, -100g cascaval, .sare,piper,ulei pt prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
3 voturi
Mod de preparare
Adaugati untul,parmezanul,piperul,si lasati la racit. Faceti bilute rotunde,puneti in mijloc o bucata de cascaval,taiat cubulete,faceti bilute rotunde,pe care le ve-ti prajii in ulei incins.
Consiliu: inainte de a pregati bilutele,umeziti-va mainile in apa sau ulei,in acest mod orezul nu va ramane lipit de maini.
Se scot bilutele pe hartie de bucatarie,se servesc calde dar sunt bune si reci. De multe ori fac aceste bilute cu orez avansat,dar adaug intotdeauna alte ingrediente;
Czompa (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Am mai auzit de reteta asta si e interesanta, trebuie sa o incerc si eu sa vad ce iese!
titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009
Nu stiu ce inseamna "orez avansat", te rog ajuta-ma! Nici "le ve-ti prajii" nu am gasit in dictionar! Sunt un ignorant!
vera (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Mirey inainte de a le prajii tavaleste-le prin pesmet,si prin ou eventual,vei vedea ca nu se intaresc deloc!
mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
Am mai facut odata o reteta asemanatoare,dar orezul la prajit s-a intarit.Nu a iesit bun deloc.Am sa incerc si aceasta reteta.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Interesanta reteta.