Morcovul taiat marunt, ceapa data pe razatoare, usturoiul si patrunjelul tocat fin se amesteca cu carnea, oul si pesmetul.
Se condimenteaza amestecul cu piper si cimbru si se sareaza dupa gust.
Cu mainile umede se formeaza sfere care se rostogolesc prin susan si se rumenesc in baie de ulei incins.
Se servesc fie reci, ca aperitiv, fie calde, cu garnituri de legume.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii