MINGIUTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
MINGIUTE

Ingrediente

  • 200g piscoturi pentru sampanie
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingurita cacao
  • 3 linguri rom
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100g margarina
  • 100g nuca de cocos
  • visine (proaspete
  • din visinata sau conservate)

Mod de preparare

Piscoturile se zdrobesc cu un sucitor sau in robotul de bucatarie si se amesteca cu nuca macinata , cacao, rom, zahar si margarina la temperatura camerei. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza sfere, cu mainile ude, de marimea unei nuci. In mijlocul fiecarei mingiute se aseaza cate o visina , apoi se dau prin nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise