Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.
Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.
Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.
Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam. Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.
Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.
Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.
Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.
Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.
Sunt usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior. Sunt perfecte in orice moment al zilei, dar si de luat la pachet la scoala sau la serviciu.
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii