Dai pe răzătoare cașcavalul ,tai șunca în bucățele mici,procedezi la fel si cu ardeiul roșu,cureți măslinele se sâmburi ,tai și ciupercile.
Pui toate ingredientele într-un vas încăpător peste care adaugi gălbenușurile,făina care a fost amestecată cu praful de copt,adaugi chimionul,sare și piper după gust și amesteci totul.
Poți adăuga și 2-3 linguri de apă dacă vezi că nu poți încorpora toată făina.
Bați spuma albușurile și apoi le pui in compoziția checului,amestecând până când se încorporează în totalitate.
Amesteci compoziția cu grijă ,pentru a nu se strica spuma de albușuri.
Pregătești formele si pui aluat in fiecare forma .Introduci formele în cuptorul preîncălzit și coci mini checurile circa 30-40 minute la foc potrivit.(In aceste mini chechuri puteti adauga si alte ingrediente in functie de preferinte ).
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii