Mod de preparare:
Mixati galbenusurile cu branza quark, laptele, praful de copt si indulcitorul pana obtineti o crema omogena.
Mixati albusurile spuma cu un praf de sare apoi adaugati crema de branza si amestecati usor de jos in sus.
Tapetati o tava de cuptor cu gartie de copt, rasturnati si nivelati usor compozitia obtinuta.
Coaceti in cuptorul incins la 180 C pentru 10-15 minute sau pana ce foaia capata o culoare aurie. Cand este gata scoateti din cuptor si lasati sa se racoreasca putin. Presarati scortisoara si indulcitorul pe o foaie de hartie de copt curata si asezati foaia de aluat cat este inca calduta. Intoarceti foaia pe cealalta parte si apasati putin cu palma pana ce toata scortisoara s-a lipit de aluat. Lasati sa se raceasca apoi rulati usor infasurati in folie de aluminiu si dati la frigider pemtru 30 de minute. Scoateti din frigider, taiati felii de cca 2 cm grosime si asezati-le pe o tava de cuptor tapetata.
Pentru sirop amestecati apa cu scortisoara si indulcitorul apoi dati intr-un clocot. Lasati siropul sa se raceasca si ungeti rulourile. Coaceti la 160 C pentru 20-25 de minute sau pana ce rulourile capara o crusta crocanta si aurie.
Serviti ca atare sau ornati cu putin quark.
POFTA BUNA!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii