Mini croissante cu ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mini croissante cu ciocolata

Ingrediente

  • o foaie aluat foietaj (450 g)
  • o ciocolata (100 g)

Mod de preparare

Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei.

Ciocolata o taiem in 16 bucati.

Intindem putin aluatul si il taiem in 8 bucati egale. Aceste opt bucati obtinute le taiem pe diagonala.

Punem ciocolata la baza fiecarei bucati si rulam spre varf.

Asezam croissantele intr-o tava tapetata cu hartie de copt pe care o vom da la cuptorul preincalzit la foc mediu ,pentru 20-25 minute, pana se rumenesc usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci