Topim ciocolata cu untul ;
Cand ciocolata este topita adaugam ,amestecand incontinuu zaharul farin;
Separat batem ouale cu o priza de sare,si le adaugam in compozitia de ciocolata;
Incorporam faina si vanilia;
Turnam compozitia in forme de muffins,le introducem in congelator cam 2 ore dupa care le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 8 minute;
Dupa 8 minute scoatem muffins din cuptor si servim calde cu zahar pudra!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii