Topim ciocolata cu untul ;
Cand ciocolata este topita adaugam ,amestecand incontinuu zaharul farin;
Separat batem ouale cu o priza de sare,si le adaugam in compozitia de ciocolata;
Incorporam faina si vanilia;
Turnam compozitia in forme de muffins,le introducem in congelator cam 2 ore dupa care le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 8 minute;
Dupa 8 minute scoatem muffins din cuptor si servim calde cu zahar pudra!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii