Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;
Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;
Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,
Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!
Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;
Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii