Mini patiserie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mini patiserie

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g unt moale
  • 200g zahar
  • 6 galbenusuri
  • Optional:
  • nutella,gem,zahar pudra

Mod de preparare

Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;

Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;

Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,

Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!

Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;

Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise