1. Unge cu unt/margarina 6 forme mici de copt (a cate 150ml) si pudreaza-le cu cacao, inlaturand excesul.Incalzeste cuptorul la 180°C.
2. Topeste untul/margarina cu ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie.
3. Bate ouale, galbenusurile si zaharul pana ce se ingroasa.Inglobeaza in acest amestec ciocolata, cerne faina si cacaoa si inglobeaza-le cu o lingura mare de metal sau cu o spatula.Imparte compozitia obtinuta in cele 6 forme de copt, umpland 3/4 din fiecare forma.
4. Ia cate 2 caramele, apasa-le impreuna pentru a face o caramea mai mare si introdu carmeaua in fiecare portie, astfel inacat sa nu se vada.Pune formele pe o tava de copt si pune prajiturelele la copt pentru 10-20 minute.Lasa-le sa se raceasca putin, iar apoi desprinde-le din forma trecand cu un cutit in jurul formelor si rasturnandu-le pe cate o farfurie.Pudreaza prajiturelele cu cacao inainte de a le servi.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii