autor:

Fara foto

» » Aperitive

Mini quiche

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 06 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 06 mai 2010

Ingrediente
Avem nevoie de o foaie pentru tarte sarate, de data asta am folosit foaie cumparata pentru ca eram in graba mare, un ou, 2 linguri de cascaval ras, o lingura plina de smantana grasa ( de 30% am pus eu ), sare, piper, verdeturi asortate ( eu am pus ceva amestec care le avea pe toate inclusiv usturoi deshidratat). Pentru garnisit cele 6 mini quiche am folosit de daca asta : cativa creveti si calamar ( pt cele cu fructe de mare ), 150 de grame de somon crud neafumat ( am facut 2 cu somon) si putina sunca si ciuperci pentru alte 2 bucati.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele intr-o tava de minitarte pensulata in prealabil cu unt. Separat intr-un bol amestecam oul cu smantana, cascavalul ras si verdeturile si condimentam cu sare si piper . In fiecare mini quiche pune cate 2 linguri din acest amestec .
Garnisim apoi in functie de preferinte, eu am facut cate 2 cu fructe de mare, 2 cu somon si 2 cu ciuperci si jambon .
Coacem la temperatura medie in cuptorul preincalzit, timp de 20-25 de minute, timpul poate varia in functie de cuptor. Se servesc caldute, eu am presarat peste patrunjel maruntit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini quiche" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de piept de pui

Rulada de piept de pui

Mod de preparare: Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se

82 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din praz si piept de pui

Chiftelute din praz si piept de pui

Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vranceanu Catalina , 17 decembrie 2013

    bun

  • Fara foto

    Mari Mac , 11 decembrie 2013

    Practic, spectaculos şi delicios!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    Interesanta reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Delicioase si apetisante...

    • Fara foto

      bucataria-sylviei (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Sunt foarte gustoase si consistente si se pot face in zeci de variante , eu de cand m-am mutat in Franta le-am descoperit.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Mama, mama ce bine arata... de gust ce sa mai zic, cred ca au fost super:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de o foaie pentru tarte sarate
  • de data asta am folosit foaie cumparata pentru ca eram in graba mare
  • un ou
  • 2 linguri de cascaval ras
  • o lingura plina de smantana grasa ( de 30% am pus eu )
  • sare
  • piper
  • verdeturi asortate ( eu am pus ceva amestec care le avea pe toate inclusiv usturoi deshidratat). Pentru garnisit cele 6 mini quiche am folosit de daca asta : cativa creveti si calamar ( pt cele cu fructe de mare )
  • 150 de grame de somon crud neafumat ( am facut 2 cu somon) si putina sunca si ciuperci pentru alte 2 bucati.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)