autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Mini tarte

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250gr de unt sau margarina, un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune margarina intr-un vas mai mare se adauga zaharul si mirodeniile dupa care se adauga oul,amoniacul stins cu zeama de lamie iar la urma faina pina ce obtineti un aluat fraget ca de biscuiti.Dati putin la rece pentru a se aseza moleculele dupa care din coca faceti mici bilute pentru a acoperi formele.Se coc la foc iute se scot se lasa la racit apoi la puteti umple cu ce vreti voi.Cu fructe de sezon ori cu gem si crema de vanilie ornate cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini-tarte de sarbatoare

Mini-tarte de sarbatoare

Se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul.Se amesteca bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul: se amesteca branza cu untul(care a stat la temperatura camerei), cu ouale batute, cu

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte aspectoase!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata foarte frumos.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250gr de unt sau margarina
  • un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte aspectoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Desert cu banane si cafea