autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Mini tarte

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250gr de unt sau margarina, un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune margarina intr-un vas mai mare se adauga zaharul si mirodeniile dupa care se adauga oul,amoniacul stins cu zeama de lamie iar la urma faina pina ce obtineti un aluat fraget ca de biscuiti.Dati putin la rece pentru a se aseza moleculele dupa care din coca faceti mici bilute pentru a acoperi formele.Se coc la foc iute se scot se lasa la racit apoi la puteti umple cu ce vreti voi.Cu fructe de sezon ori cu gem si crema de vanilie ornate cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini tarte cu fructe

Mini tarte cu fructe

Intr-un vas de mixer punem untul si zaharul si frecam bine. Apoi adaugam un ou si amestecam, apoi

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Mini tarte cu branza, parmezan si ou

Mini tarte cu branza, parmezan si ou

Am luat un aluat de foietaj şi l-am tăiat în nouă. Cu un tăietor de pizza, am crestat superficial

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte aspectoase!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata foarte frumos.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250gr de unt sau margarina
  • un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte aspectoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu ciocolata alba