autor:

Anca Bordeianu

» » Dulciuri diverse

Mini tarte

Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Bordeianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250gr de unt sau margarina, un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune margarina intr-un vas mai mare se adauga zaharul si mirodeniile dupa care se adauga oul,amoniacul stins cu zeama de lamie iar la urma faina pina ce obtineti un aluat fraget ca de biscuiti.Dati putin la rece pentru a se aseza moleculele dupa care din coca faceti mici bilute pentru a acoperi formele.Se coc la foc iute se scot se lasa la racit apoi la puteti umple cu ce vreti voi.Cu fructe de sezon ori cu gem si crema de vanilie ornate cu frisca.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini tarte cu fructe

Mini tarte cu fructe

Intr-un vas de mixer punem untul si zaharul si frecam bine. Apoi adaugam un ou si amestecam, apoi

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Mini tarte cu aluat frantuzesc

Mini tarte cu aluat frantuzesc

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu

10 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Foarte aspectoase!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Arata foarte frumos.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

    Arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250gr de unt sau margarina
  • un ou ,125gr de zahar farin,coaja de lamiie sau portocala,zahar vanilat 1/2 de amoniac si faina cit cuprinde pentru a face un aluat potrivit.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Bordeianu
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

22 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tort krantz

Tort krantz

Blatul se face din cele 7 oua la care se adauga zaharul,uleiul,faina si mirosurile.Se puna la copt

11 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte aspectoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Tort de mere intregi