Ingrediente
aluat de foietaj, 3 linguri de branza, 3 linguri de smantana, parmezan, piper, ceapa verde, oua
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
În orice caz, puteţi regla cantităţile după bunul plac şi gust. Cu ajutorul unei linguriţe, am aşezat compoziţia pe pătrăţelele de foietaj, apoi am presărat deasupra cozi de ceapă verde tocate. Am lăsat micile minunăţii în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute la 180 de grade.
Separat, am preparat câteva ouă ochiuri pe care le-am aşezat deasupra mini tartelor după ce acestea au fost gata. Sunt perfecte pentru micul dejun, dar şi pentru o petrecere sau pentru un aperitiv dacă le tăiaţi puţin mai mici şi le serviţi simple (fără ou deasupra). Spor la savurat!
Mai multe retete, pe http://www.saltnsasha.wordpress.com