Mini tarte cu branza, parmezan si ou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mini tarte cu branza, parmezan si ou

Ingrediente

  • aluat de foietaj
  • 3 linguri de branza
  • 3 linguri de smantana
  • parmezan
  • piper
  • ceapa verde
  • oua

Mod de preparare

Am luat un aluat de foietaj şi l-am tăiat în nouă. Cu un tăietor de pizza, am crestat superficial (nu până jos) pe fiecare bucăţică un pătrat mai mic şi le-am înţepat uşor cu furculiţa în mai multe locuri. Apoi, am amestecat într-un bol 3 linguri de smântână, 3 linguri cu vârf de brânză, puţin parmezan ras (puteţi folosi şi caşcaval, ca în reţeta originală, din păcate eu n-am avut) şi piper.

În orice caz, puteţi regla cantităţile după bunul plac şi gust. Cu ajutorul unei linguriţe, am aşezat compoziţia pe pătrăţelele de foietaj, apoi am presărat deasupra cozi de ceapă verde tocate. Am lăsat micile minunăţii în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute la 180 de grade.

Separat, am preparat câteva ouă ochiuri pe care le-am aşezat deasupra mini tartelor după ce acestea au fost gata. Sunt perfecte pentru micul dejun, dar şi pentru o petrecere sau pentru un aperitiv dacă le tăiaţi puţin mai mici şi le serviţi simple (fără ou deasupra). Spor la savurat!

Mai multe retete, pe http://www.saltnsasha.wordpress.com

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure