Intr-un vas de mixer punem untul si zaharul si frecam bine.
Intr-un vas de mixer punem untul si zaharul si frecam bine. Apoi adaugam un ou si amestecam, apoi celalalt si amestecam din nou. Punem si un praf de sare. Amestecam pana se topeste zaharul. Dupa aceea punem faina si amestecam pana aluatul este omogen.
Punem aluatul la rece cca.1 h.
Dupa ce s-a intarit aluatul, luam cate putin aluat si il intindem in mana si-l punem apoi in tava pentru cosuletele de tarta. Se pot folosi si formele de briose.
Punem mini tartele la copt in cuptorul preincalzit.
Crema :
Intr-un vas se pune laptele peste care se adauga continutul plicului pt crema cremsmit. Se mixeaza pana se ingroasa crema.
Cosuletele se umplu cu crema si se orneaza cu orice fructe doriti.
Eu am facut cu piersici, capsuni si fructe de padure.
Dupa ce ati pus fructe pe fiecare mini tarta, trebuie sa puneti putina gelatina. Pentru aceasta puneti pe foc apa (200 ml) la fiert si cand clocoteste puneti praful de gelatina dizolvat in putina apa. Lasati putin pe foc.
Apoi turnati incet peste tarte.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii