1. Incalzeste cuptorul la 190° si pune foaie de copt intr-o tava de 12 briose.
2. Amesteca merele cu zeama de lamaie si lasa-le sa stea 5 minute.Stoarce-le de surplusul de zeama si amesteca-le cu zaharul brun si scortisoara.
3. Pe o suprafata data cu faina, ruleaza aluatul intr-un dreptungi de 45 pe 30 cm.Taie aluatul in 12 bucati si aseaza-le in tava.Impunge aluatul cu o furculita.Imparte merele in cestile de aluat, iar deasupra pune caramele.Periaza marginile cestilor cu ou amestecat cu apa.Coace-le timp de 18–20 minute, pana ce s-au umflat si au devenit puternic auriu-maronii.Serveste-le calde.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii