Foietajul il punem la dezghetat la temperatura camerei.
Ghebele le lasam o ora in apa la desarat, le fierbem cam 20 de minute si le punem la scurs intr-o sita.
Desfacem conserva si scoatem usor sardinele pe o farfurie.
Parmezanul il facem fasii subtiri cu o ustensila de curatat legume.
Presaram faina pe masa de lucru si asezam aluatul dezghetat.
Intindem putin foaia in forma dreptunghiulara si il taiem in 5 bucati.
Pe marginea fiecarei bucati trasam un chenar dar cu grija sa nu taiem aluatul pana jos, iar mijlocul il intepam cu furculita.
Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si asezam patratelele de aluat.
Ungem fiecare bucata in parte cu sosul tomat din conserva, punem cateva fasii de parmezan, ghebe, bucati de sardine si iar parmezan.
Deasupra presaram putin busuioc uscat.
Batem oul spuma si ungem chenarul.
Introducem tava in cuptorul incins pana se rumenesc marginile mini tartelor.
Le scoatem la racorit cand sunt gata apoi le servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii