Aceste tarte in miniaturã sunt foarte apreciate, se gãsesc in toate cafenelele si supermarketurile.
De multe ori prefer sã le gãtesc acasã, sunt simple si rapide.
1)Într-un bol se amestecã zahãrul cu fãina si praful de copt.
Adaugã ouãle, coaja si sucul de portocalã.
2)Unge cu unt si tapeteazã cu zahãr formele de aluminiu sau speciale.
3)Toarnã compozitia, sã fie cam treisfert in fiecare formã ( in cuptor vor creste).
4)Dã la cuptor la 200ºC, cca. 25 min.
Se servesc cu multã scortisoarã, se pot lãsa in forme sau scoate.
Dulciurile tip "Queijadas" sau " Pastel de natas" se servesc cu multã scortisoarã.
Scortisoara " taie" din dulceata prãjituri, sa demonstrat cã o linguritã de scortisoara pudrã luatã zilnic, reduce zahãrul din sânge.
Poftã bunã!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii