Aceste tarte in miniaturã sunt foarte apreciate, se gãsesc in toate cafenelele si supermarketurile.
De multe ori prefer sã le gãtesc acasã, sunt simple si rapide.
1)Într-un bol se amestecã zahãrul cu fãina si praful de copt.
Adaugã ouãle, coaja si sucul de portocalã.
2)Unge cu unt si tapeteazã cu zahãr formele de aluminiu sau speciale.
3)Toarnã compozitia, sã fie cam treisfert in fiecare formã ( in cuptor vor creste).
4)Dã la cuptor la 200ºC, cca. 25 min.
Se servesc cu multã scortisoarã, se pot lãsa in forme sau scoate.
Dulciurile tip "Queijadas" sau " Pastel de natas" se servesc cu multã scortisoarã.
Scortisoara " taie" din dulceata prãjituri, sa demonstrat cã o linguritã de scortisoara pudrã luatã zilnic, reduce zahãrul din sânge.
Poftã bunã!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii