Se pregateste o cana de ceai din plante in care se adauga un pic de miere de albine si scortisoara dupa gust.
In ceaiul racit se inmoaie pe rand biscuitii si se monteaza mini tortuletul nostru...
Se aseaza alternativ pe farfurioara un biscuit care se unge cu unt,se adauga gem sau dulceata,ultimul strat trebuie sa fie format din biscuit.Mini tortuletul nostru trebuie sa fie format din 4 biscuiti.Cand este gata format se preseaza usor cu mana,se presara scortisoara,se orneaza cu gem,dulceata si se serveste alaturi de un ceai din plante.
Este foarte gustos atat pentru copii cat si pentru adulti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii