Pastram ingredientele cateva ore la temperatura camerei.
Intr-un castron, mixam spuma untul cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina cernuta si praful de copt. Amestecam si adaugam iaurtul, iar la sfarsit siropul de trandafiri. Obtinem o compozitie omogena si aromata.
Luam cateva forme de mini chec sau de briosa, sau ce aveti la indemana si turnam compozitia. Umplem formele cam 3/4 pentru ca vor creste checurile la copt si nu vrem sa dea pe dinafara.
Dam la copt, in cuptorul preincins, la foc mediu, timp de 15-20 minute maxim.
Scoatem dupa ce s-au copt si lasam la racit.
Ornam cu ciocolata topita sau le puteam lasa simple. Promit ca sunt grozave!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii