autor:

miki

» » Dulciuri diverse

Minirulade surpriza

Autor: miki (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet aluat fraged1 borcan de gem de caise4 oua175gr faina5 linguri de ulei175gr zahar1 lingura de esenta de vaniliesare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Decongeleaza aluatul.Intinde apoi pe cele 2 foi toata cantitatea de gem.Ruleaza usor,taie minirulade de aproximativ 4 cm,dupa care aseaza-le intr-o tava inalta si unsa cu ulei.Separat,bate albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare.Adauga apoi galbenusurile frecate cu ulei si esenta de vanilie.Toarna treptat faina in ploaie amestecand usor.Compozitia astfel obtinuta pune-ousor in tava peste minirulade.lasa la cuptor aproximativ 40 min.Dupa ce sa racit,taie prajitura in patratele potrivite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minirulade surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Praline de ciocolata

Praline de ciocolata

Cum ar fi sa ne trezim dimineata si pe masa sa fie numai tablete de tooate tipurile de ciocolata?Sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Desert racoros din iaurt

Desert racoros din iaurt

Piscoturile de sampanie, se asaza pe fundul vasului in care faceti desertul, impreuna cu cateva lingurite

3 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat fraged1 borcan de gem de caise4 oua175gr faina5 linguri de ulei175gr zahar1 lingura de esenta de vaniliesare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dovleac fiert in lapte - desert