autor:

miki

» » Dulciuri diverse

Minirulade surpriza

Autor: miki (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
1 pachet aluat fraged1 borcan de gem de caise4 oua175gr faina5 linguri de ulei175gr zahar1 lingura de esenta de vaniliesare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Decongeleaza aluatul.Intinde apoi pe cele 2 foi toata cantitatea de gem.Ruleaza usor,taie minirulade de aproximativ 4 cm,dupa care aseaza-le intr-o tava inalta si unsa cu ulei.Separat,bate albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare.Adauga apoi galbenusurile frecate cu ulei si esenta de vanilie.Toarna treptat faina in ploaie amestecand usor.Compozitia astfel obtinuta pune-ousor in tava peste minirulade.lasa la cuptor aproximativ 40 min.Dupa ce sa racit,taie prajitura in patratele potrivite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minirulade surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Umplutura Amestecam branza sarata, pe care o faramitam cu ajutorul furculitei, cu branza de vaci. Foi Dizolvati

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte. Amestecam usor pana dizovam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat fraged1 borcan de gem de caise4 oua175gr faina5 linguri de ulei175gr zahar1 lingura de esenta de vaniliesare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
NUCI