1. Somonul afumat - din care se pastreaza 2 felii - se taie in cubulete mici. Se amesteca cu compozitia de branza si smantana si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
2. Feliile de somon pastrate se taie in fasii.
3. Minirulourile se umplu cu crema de branza, se acopera cu fasiile de somon afumat si se presara cu marar tocat. Se tin la frigider.
4. Se servesc cu un vin alb sec rece.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii