1. Somonul afumat - din care se pastreaza 2 felii - se taie in cubulete mici. Se amesteca cu compozitia de branza si smantana si se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie.
2. Feliile de somon pastrate se taie in fasii.
3. Minirulourile se umplu cu crema de branza, se acopera cu fasiile de somon afumat si se presara cu marar tocat. Se tin la frigider.
4. Se servesc cu un vin alb sec rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii