Reteta postata pe: 14 septembrie 2006
Ingrediente
Pentru 12 minitarte:, , - o ceapa mare, - o jumatate de para mare, - 1-2 linguri de ulei, - 120 g branza capra, - foi de placinta foarte subtiri,
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie ceapa si para in bucatele mici. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa care se prajeste pana se ingalbeneste (10 min). Se adauga apoi bucatelele de para si se continua prajirea inca 3-5 min, pana s-au inmuiat si perele.
Separat, in formele de minitarte (sau tava cu forme de minitarte) se pun cate doua foi de placinta taiate in forma de patrat cu latura de 8-10cm.
Cu o lingurita se umplu formele cu compozitia de deasupra, iar pe deasupra se pune cate o jumatate de lingurita din branza de capra. Se dau la cuptor la 190C (375F) si se tin 20-30 min (pana ce foile de placinta se rumenesc).
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte cu ceapa prajita si pere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate