Dupa ce am pregatit aluatul, asa cum am aratat la minitarte vesele,il intindem intr-o foaie mai subtire(va creste la copt).Formele de minitarte,le infainam,fara sa le mai dam cu grasime si le captusim cu aluat.
Ca aluatul sa nu creasca prea mult la copt,dupa ce am imbracat formele, am pus cate o foaie de aluminiu,pe fiecare minitarta,iar peste am pus niste spartura de orez,pe care il folosesc, la asa ceva.
Am dat formele la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,10 min.Dupa 10 min.,le-am scos,am indepartat orezul si am dat iarasi la cuptor pentru inca 10 min.
Din restul de aluat am facut cateva rasucite cu parmezan.
Am lasat apoi sa se raceasca si am umplut minitartele cu, curd de capsuni.Le-am decorat cu frunze de menta si fructe de padure. Sunt delicioase si parfumate!
Reteta in pasi:
http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2014/06/minitarte-cu-curd-de-capsuni.html
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii