Ingrediente
-500 g aluat pentru tarte,eu am folosit aluatul de la minitarte vesele, -250 g curd de capsuni,, -100 g fructe de padure pentru decor
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
3 voturi
Mod de preparare
Ca aluatul sa nu creasca prea mult la copt,dupa ce am imbracat formele, am pus cate o foaie de aluminiu,pe fiecare minitarta,iar peste am pus niste spartura de orez,pe care il folosesc, la asa ceva.
Am dat formele la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,10 min.Dupa 10 min.,le-am scos,am indepartat orezul si am dat iarasi la cuptor pentru inca 10 min.
Din restul de aluat am facut cateva rasucite cu parmezan.
Am lasat apoi sa se raceasca si am umplut minitartele cu, curd de capsuni.Le-am decorat cu frunze de menta si fructe de padure. Sunt delicioase si parfumate!
Reteta in pasi:
http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2014/06/minitarte-cu-curd-de-capsuni.html
Rodica_Georgescu (Chef de cuisine) , 08 iunie 2014
Da..e bun...Iti dau o idee, mai buna decat cea cu aluminiul si orezul....:Pune in fiecare firma de tarta , inainte de a introduce tava la cuptor, cateva boabe de naut sau in lipsa, fasole...fara sa mai pui aluminiu...se scot boabele dupa ce scoti tava din cuptor...succes...
Rodica Georgescu , 08 iunie 2014
Da..e bun...Iti dau o idee, mai buna decat cea cu aluminiul si orezul....:Pune in fiecare firma de tarta , inainte de a introduce tava la cuptor, cateva boabe de naut sau in lipsa, fasole...fara sa mai pui aluminiu...se scot boabele dupa ce scoti tava din cuptor...succes...
Lucia Gheorghe , 08 iunie 2014
cu mult gust