Se maruntesc biscuitii in blender si se amesteca cu uleiul de cocos si extractul de vanilie.
Se maruntesc biscuitii in blender si se amesteca cu uleiul de cocos si extractul de vanilie.
Se pune compozitia rezultata in formele de minitarta si se preseaza usor ca sa devina compacta si se dau apoi la congelator 15 minute.
Se pune zaharul la caramelizat intr-o tigaie.
Se curata piersicile si se taie in segmente.
Cand zaharul s-a topit, adaugam ½ ceasca de apa, apoi cardamomul anasonul, batonul de scortisoara si bucatile de piersica.
Lasam sa se infuzeze piersicile circa 5 minute, apoi marim usor flacara ca sa obtinem un sirop caramelizat un pic mai gros.
Asezam pe fiecare minitarta felii caramelizate de piersica si stropim cu sirop caramelizat din belsug.
Ornam minitartele cu anason si frunzulite de menta.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii