Se cerne faina cu sarea intr-un vas care a fost racit in prealabil, apoi se adauga zaharul si untul.
Se cerne faina cu sarea intr-un vas care a fost racit in prealabil, apoi se adauga zaharul si untul, se framanta pana rezulta un aluat sfarmicios.
Se agauga apoi galbenusurile, coaja rasasa de lamaie si portocala, esenta de vanilie si praful de copt stins in zeama de lamaie.
Se framanta atat cat sa fie amestecate toate ingredientele. Se modeleaza aluatul sub forma unei sfere, se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider minim 30 de minute.
Se scoate aluatul de la frigider si se formeaza sfere de circa 5 mm grosime. Se asaza in tava pe hartie de copt si se pune deasupra la fiecare sfera cate o felie de mandarina si o cireasa confiata. Se coc minitartele 15-20 de min pana se rumenesc. Dupa de s-au copt se lasa la racit.
Se presara cu zahar pudra la final. Din aceasta compozitie ies 16 minitarte.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii