Se curata pestele de oase si piele (eu am folosit macrou fiert, dar e mai bun cu cel afumat), se paseaza, se adauga branza, patrunjelul tocat, uleiul, hreanul, zeama de lamaie, condimentele si se mixeaza bine pana se obtine un pate.
Gustati preparatul si adaugati hrean si condimente pana obtineti gustul dorit. Se foloseste un pahar de sampanie sau de inghetata si se decupeaza 4 cercuri de paine. Se unge fiecare bucata cu un strat generos de pate si se aseaza una peste alta. Se decoreaza cu maioneza si gogosari in otet sau cu orice altceva va doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii