1.Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se amesteca untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca, apoi se adauga ouale si esenta de vanilie si se amesteca totul pana se obtine o compozitie cremoasa. Se aseaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt si se da la cuptor pentru 18-20 minute, pana creste si se rumenste.
2.Se repeta procedura pentru piscotul de ciocolata.
3.Dupa ce s-au racit ambele piscoturi, se imparte fiecare in 6 patrate egale (sau se pot taia mai mici/mari, in functie de marimea dorita)
4.Pentru a face un minitort, se aseaza un patrat de piscot pe o farfurie, se unge cu gem, dulceata sau crema de vanilie/ ciocolata, iar deasupra se aseaza cel de-al 2-lea blat. Se unge intreg minitortul cu gem si se imbraca cu o foaie de pasta de zahar.
Se aseaza figurinele deasupra.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii