autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Minuturi(2)

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Aceleasi ca la reteta "Minuturi(1)"si pentru mamaliguta ca la reteta "Minuturi"

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc ochiurile si mamaliguta de la retetele \"Minuturi\" si \"Minuturi (1).
Daca ti-a placut reteta noastra "Minuturi(2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Minuturi(1)

Minuturi(1)

Se pune intr-un vas apa la fiert.Cind clocoteste se aduga 1lingura de otet de vin si ouale. SDe

0 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Minuturi

Minuturi

Se pregateste o mamaliguta din malai,sare si apa(1 parte malai,2 parti apa). Se da brinza telemea

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ca la reteta "Minuturi(1)"si pentru mamaliguta ca la reteta "Minuturi"

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Papanele